Luxe groepsaccommodatie: Recreatiepark de Heidebloem

Bent u op zoek naar een luxe groepsaccommodatie? Recreatiepark de Heidebloem beschikt over 5- sterren groepsaccommodatie: de Heidehof. De accommodatie biedt ruimte voor het verblijf van 24 personen en beschikt over 12 tweepersoons slaapkamers allen voorzien van een luxueuze badkamer. Meer informatie over de Heidehof kunt u hier bekijken.
 
 
Slaapkamer: de Heidehof

Naast de Heidehof beschikt het recreatiepark over een viersterren groepsaccommodatie: de Heideheuvel. Deze accommodatie biedt ruimte voor het verblijf van 30 personen en is voorzien van 7 slaapkamers van 4 personen en 1 slaapkamer voor 2 personen welke ook geschikt is voor mindervalide gasten. Meer informatie over de Heideheuvel kunt u hier bekijken

 
 
Woonkamer: Heideheuvel

U hoeft zich niet te vervelen…

Recreatiepark de Heidebloem heeft voor groepen diverse arrangementen samengesteld om een leuke invulling aan de dag te geven. Stap op de fiets met het ‘Bike en Brabantse koffietafel’ arrangement en breng o.a. een bezoekje aan Natuurcentrum Slabroek. Aan het einde van de rit staat een echte Brabantse koffietafel op u te wachten. Of houdt een spannende ‘GPS- tocht’ en probeer met behulp van navigatie opdrachten te voltooien. Bekijk hier onze arrangementen.

Voor vragen kunt u gerust contact opnemen.