Voor elk wat wils!

Recreatiepark De Heidebloem organiseert activiteiten voor groepen. Sportief en creatief, aangepast aan uw gezelschap, leeftijd etc, zorgen wij voor een leuke invulling van uw dag!

Arrangement: Fiets en Picknick

Min. 6 personen – € 19,50 p.p.

Bij de Heidebloem stapt u op de fiets en met het fietsroutenetwerk gaat u richting de Maashorst. Onderweg geniet u natuurlijk van de natuur en bekijkt u de schotse hooglanders op de begrazingsvlakte. Daarna stopt u in het bos voor de verdiende lekkernijen. Na de picknick stap je weer op de fiets naar de Heidebloem.

Arrangement: GPS-tocht

Min. 12 personen – € 6,50 p.p.

Gewapend met de navigatie baant u een weg door de ongerepte natuur. De rust en schoonheid van de natuur, maar tegelijkertijd de snelheid, spanning en competitie door het leuke spel-, wedstrijd en/of zoekelement.

Arrangement: Bike en Brabantse koffietafel

Min. 12 personen – € 25,00 p.p.

U stapt op de fiets en via het fietsroutenetwerk komt u bij Natuurcentrum Slabroek waar u een bezoekje aan kunt brengen. U fietst weer verder en nadat u over de begrazingsvlakte bent gefietst en tussen de hooglanders hebt geslingerd komt u weer bij de Heidebloem waar een echte Brabantse koffietafel op u staat te wachten.

U kunt natuurlijk ook fietsen huren zonder dat hier een arrangement aan verbonden is.

Arrangement: Heidesjees

Min. 6 personen – € 3,95 p.p.

Vanaf de Heidebloem is een route uitgezet waarbij onderweg de mogelijkheid is om een kopje koffie of iets fris te nuttigen. We skelteren ook langs een leuke kinder-wandel-route dus tussendoor wandelen kan ook.

Arrangement: Step-foto-zoektocht

Min 12 personen – € 8,50 p.p.

Iedereen kent hem wel uit zijn/haar jeugd; de step. Aan de hand van een fotozoektocht maakt u een onvergetelijke tocht door onze mooie omgeving. Deze tocht kunt u eventueel ook wandelend doen, totale lengte 5 km.

Ook hebben wij diverse ideeën voor andere activiteiten. Wellicht bent u geïnteresseerd in activiteiten zoals vlot bouwen of kanovaren. Een tochtje Suppen is helemaal van nu of laat u met uw groep lekker afmatten door een boot-camp instructeur. Verder kunnen wij een workshop organiseren, bijvoorbeeld klompen schilderen, mozaïeken, bloemschikken of sieraden maken….

Vraag ons naar de mogelijkheden!