Groepsaccommodatie vlakbij de Maashorst

Bent u op zoek naar een geschikte accommodatie vlakbij het prachtige natuurgebied de Maashorst? Recreatiepark de Heidebloem beschikt over een gezellige familiecamping met kampeer en vaste plaatsen. Daarnaast beschikt het park over vijf accommodaties dat plaats biedt aan 18, 24, 30 en 40 personen en variëren ieder in luxe en comfort. Bekijk hier de accommodaties. U heeft de mogelijkheid om direct online te reserveren.

Brabant, geniet van de natuur

Het natuurgebied de Maashorst heeft een bijzonder gevarieerd natuur- en cultuurlandschap. Hier vindt u schitterende bossen en heidevelden, indrukwekkende stuifduinen, vennen, weiden en beekjes. U kunt hier heerlijk gaan fietsen of wandelen langs uitgestippelde routes. Voor meer informatie kunt u deze website bezoeken.

Activiteiten

Recreatiepark de Heidebloem organiseert diverse activiteiten voor groepen. Zo worden er verschillende arrangementen aangeboden die een leuke invulling aan uw dag geven. Stap op de fiets en geniet van het prachtige natuurgebied de Maashorst met het ‘Fiets en Picknick’ arrangement. Of trek erop uit met het ‘GPS-tocht’ arrangement waarin u uw weg dient te vinden door de ongerepte natuur. Bekijk hier onze arrangementen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.