Vakantiepark Brabant: Recreatiepark de Heidebloem

Vakantiepark de Heidebloem is gelegen aan de rand van natuur gebied de Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied in Noordoost Brabant. Het vakantiepark beschikt over een gezellige familiecamping met ruime plaatsen en vijf groepsaccommodaties. Op deheidebloem.nl kunt u direct online boeken!

Rondom de Heidebloem is genoeg te doen…

In de directe omgeving van recreatiepark de Heidebloem is genoeg te doen. Zo kunt u heerlijk gaan fietsen of wandelen in natuurgebied de Maashorst. Een bijzonder gevarieerd natuur- en cultuurlandschap met prachtige bossen en heidevelden, indrukwekkende stuifduinen, vennen, weiden en beekjes. Heeft u zin in een dagje amusement? Dan kunt u bijvoorbeeld naar de Efteling, de Beeksebergen, Toverland of Billy Bird Hemerlijk. Deze parken liggen allemaal binnen 20 tot 40 minuten van de Heidebloem. Voor meer uitstapjes in de omgeving kunt u deze website bezoeken.

Faciliteiten

Op eigen terrein biedt recreatiepark de Heidebloem vele faciliteiten zoals onder andere tennisbanen, een grote speeltuin, openluchtzwembaden, een sportveld, jeu de boules banen, fietsverhuur en een speelbos. Genoeg mogelijkheden om uw vrije tijd zo prettig mogelijk door te brengen.

Indien u vragen heeft kunt u gerust contact opnemen.