Groepaccommodatie in regio Nijmegen: De Heidebloem

Zoekt u een groepsaccommodatie in de regio Nijmegen? Aan de rand van het natuurgebied de Maashorst (Schaijk) is recreatiepark de Heidebloem gelegen. Op het vakantiepark staan vijf groepsverblijven die plaats bieden aan groepen van 18, 24, 30 of 40 personen. De accommodaties verschillen ieder in luxe en comfort; van stapelbedden tot luxe kamers. Bij de Heidebloem vindt u het juiste aanbod afgestemd op uw wensen & eisen en u heeft de keuze om direct te reserveren!

Activiteiten rondom de Heidebloem

In de directe omgeving van recreatiepark de Heidebloem is voldoende te doen. Zo kunt u lekker gaan fietsen of wandelen in natuurgebied de Maashorst. Een bijzonder mooi natuur- en cultuurlandschap met prachtige bossen en heidevelden, indrukwekkende stuifduinen, vennen, weiden en beekjes. Heeft u zin in een dagje amusement? Dan kunt u bijvoorbeeld naar de Efteling, de Beeksebergen, Toverland of Billy Bird Hemerlijk. Deze parken liggen allemaal binnen 20 tot 40 minuten van het recreatiepark. Voor meer uitstapjes in de omgeving kunt u deze website bezoeken.

Faciliteiten

Op het terrein biedt recreatiepark de Heidebloem vele faciliteiten zoals
onder andere tennisbanen, een grote speeltuin, openluchtzwembaden, een sportveld, jeu de boules banen, fietsverhuur en een speelbos. Genoeg keuze om uw vrije tijd zo prettig mogelijk door te brengen.


Voor vragen kunt u gerust contact opnemen.