10 - 24 personen
honden niet toegestaan
rookvrije accommodatie
luxueuze slaapkamers

De Heidehof

Deze luxe accommodatie biedt de mogelijkheid voor het verblijf van 24 personen. Er zijn 12 ruime tweepersoons slaapkamers, die zich op de eerste verdieping bevinden en te bereiken zijn per trap. Voor mensen die slecht ter been zijn, is een traplift aanwezig. De kamers zijn zo ingericht dat u het gevoel krijgt midden in de natuur te overnachten. Alle kamers zijn voorzien van twee comfortabele boxspring bedden, een zitje en een ruime, luxueuze badkamer.

De Heidehof beschikt over een professionele keuken en een grote gezellige woonkamer met openslaande deuren naar het terras. Zo kunt u als u terugkomt van een lange fietstocht nog heerlijk nagenieten op het terras.

De woonkamer is sfeervol ingericht met een gezellige zithoek met Flatscreen en Stereo. Functionele eethoeken, waaraan u gezellig kunt tafelen, ronden het geheel af.

De keuken is van alle gemakken voorzien zoals vaatwasser, oven, magnetron, groot fornuis, diepvries en natuurlijk een grote koelkast. De gehele accommodatie is rookvrij. Uiteraard is het gebruik van onze faciliteiten voor gasten van de accommodatie geheel gratis.

De Heidehof is eveneens geschikt voor zakelijke groepen, zie hier onze arrangementen.

Bij de Heidebloem kunnen wij ook de maaltijden voor u verzorgen. Het eten wordt geserveerd in buffetvorm in de accommodatie. De maaltijdverzorging is gebaseerd op zelfwerkzaamheid van de gast. Dat wil zeggen dat u zelf de tafel dekt, opruimt, afwast met behulp van de vaatwasser e.d. Minimale afname is voor 15 personen.

Download hier onze mogelijkheden

Weekend
verblijf van vrijdagmiddag 16.00 uur tot zondagavond 18.00 uur
Lang weekend
verblijf tot maandagochtend 10.00 uur = weekend tarief + 10%
Midweek
verblijf van maandagmiddag 16.00 uur tot vrijdagochtend 10.00 uur
Week
verblijf van vrijdagmiddag 16.00 uur tot vrijdagochtend 10.00 uur of van maandag tot maandag met dezelfde tijden

 

  • 10 - 24 personen
  • honden niet toegestaan
  • rookvrije accommodatie
  • draadloos internet

Specificaties groepsaccommodatie

Slaapkamers12 Bedden24 Badkamers12 Toiletten15 draadloos internetrookvrije accommodatiehonden niet toegestaan

Boek de Heidehof hier

Bekijk onze tarieven door in de beschikbaarheidskalender uw gewenste periode aan te klikken, geef hierbij ook het aantal personen aan.

Vermeldde tarieven zijn inclusief schoonmaak, het gebruik van gas, elektra en water maar exclusief de dan geldende toeristenbelasting.

Lakenpakket (optioneel) kunt u voor € 9,50 huren, u mag echter ook zelf uw lakenpakket meenemen.

Bij reservering wordt een borg van € 200,00 in rekening gebracht welke de groep na controle, na schoonmaak van de accommodatie geretourneerd krijgt.

  • Snel en eenvoudig