Unieke groepsaccommodatie in Brabant: De Heidebloem

Zoekt u een groepsaccommodatie in Brabant? Aan de rand van het natuurgebied de Maashorst is recreatiepark de Heidebloem gelegen. Op het park staan vijf groepsverblijven welke plaats bieden aan groepen van 12 tot 40 personen. De accommodaties variëren ieder in luxe en comfort; van stapelbedden tot luxe kamers. Bij de Heidebloem vindt u het juiste aanbod afgestemd op uw wensen & eisen en u heeft de mogelijkheid om direct te reserveren!
 

Er is genoeg te doen bij de Heidebloem!

Op het recreatiepark treft u voldoende faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een ruime en veilige speeltuin, zijn er twee zwembaden, meerdere tennisbanen, fiets-, step- en skelterverhuur en nog veel meer aanwezig. Verder worden er voor groepen diverse activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld: Fiets & Picknick, GPS- zoektocht en Bike en Brabantse koffie tafel. Bekijk al onze activiteiten op deze pagina.
 
 
 
 

De omgeving rondom het recreatiepark

Het natuurgebied de Maashorst biedt u een bijzonder gevarieerd natuur- en cultuurlandschap. Hier vindt u prachtige bossen en heidevelden, indrukwekkende stuifduinen, vennen, weiden en beekjes. U kunt hier lekker gaan fietsen of wandelen langs uitgestippelde routes. Wilt u meer informatie dan kunt u deze website bezoeken.
 
Mocht u vragen hebben over ons recreatiepark, neem gerust contact met ons op.