18 - 24 personen
Rookvrije accommodatie
Honden niet toegestaan
Stoer verblijf!

De Heidegaard

De Heidegaard bestaat uit een centrale ruimte waar achter 4 aparte slaaplodges zijn gesitueerd. Het geheel heeft een moderne, sfeervolle uitstraling.

In de centrale ruimte kunt u gezellig onthaasten in de grote living, die voorzien is van een bar en voldoende zit gelegenheden. De open keuken is van alle gemakken voorzien en nodigt uit om gezamenlijk lekker te koken. Vanuit de living kunt u de kinderen in de gaten houden die zich wel vermaken in de grote speeltuin. 

De 4 slaaplodges zijn stoere onderkomens en iedere lodge heeft 3 slaapkamers.     Een slaapkamer heeft een 2 persoonsbed en de andere kamers zijn voorzien van 2 eenpersoonsbedden. Verder is de slaaplodge voorzien van een badkamer met douche en toilet. Bij een verblijf met een groepsgrootte tot 18, kunt u ervoor kiezen slechts gebruik te maken van 3 lodges. Als u dit aangeeft bij uw reservering, krijgt u € 100,- korting op de huurprijs.

De gehele accommodatie is rookvrij!

Uiteraard is het gebruik van alle faciliteiten die ons park u te bieden heeft, voor gasten van de accommodatie geheel gratis.

Bij de Heidebloem kunnen wij ook de maaltijden voor u verzorgen. Het eten wordt geserveerd in buffetvorm in de accommodatie. De maaltijdverzorging is gebaseerd op zelfwerkzaamheid van de gast. Dat wil zeggen dat u zelf de tafel dekt, opruimt en afwast met behulp van de snelle vaatwasser. Minimale afname is voor 15 personen.

Download hier onze mogelijkheden

Weekend
verblijf van vrijdagmiddag 16.00 uur tot zondagavond 18.00 uur
Lang weekend
verblijf tot maandagochtend 10.00 uur = weekend tarief + 10%
Midweek
verblijf van maandagmiddag 16.00 uur tot vrijdagochtend 10.00 uur
Week
verblijf van vrijdagmiddag 16.00 uur tot vrijdagochtend 10.00 uur of van maandag tot maandag met dezelfde tijden

 

  • 18 - 24 personen
  • Rookvrije accommodatie
  • Honden niet toegestaan
  • Draadloos internet

Specificaties groepsaccommodatie

Slaapkamers12 Bedden24 BadkamersToilettendraadloos internethonden niet toegestaan

Boek de Heidegaard hier

Bekijk onze tarieven door in de beschikbaarheidskalender uw gewenste periode aan te klikken, geef hierbij ook het aantal personen aan.

Vermelde prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, gas, water en elektra maar exclusief de dan geldende toeristenbelasting.

Lakenpakket (optioneel) kunt u voor € 9,50 huren, u mag ook zelf uw lakenpakket meenemen.

Bij reservering wordt een borg van € 200,00 in rekening gebracht welke de groep na controle, na schoonmaak van de accommodatie geretourneerd krijgt.

  • Snel en eenvoudig
  • 3 Lodges? € 100,00 korting!