30 - 40 personen
Rookvrije accommodatie
Honden niet toegestaan
Draadloos internet

De Heidebloem

De Heidebloem is een gezellig ingericht huis dat mogelijkheden biedt tot een verblijf van 40 personen. Er zijn 2 slaapkamers voor 10 personen, 2 slaapkamers voor 8 personen en 1 slaapkamer voor 4 personen.

Er is een goed uitgeruste keuken met een 6-pits gasstel, grote koelkasten, diepvries, oven, afwasmachine en diverse andere keukenapparaten.

De knusse huiskamer is voorzien van Flatscreen TV, audio en natuurlijk draadloos internet.

Er zijn aparte dames en herenbadkamers die bestaan uit ieder twee toiletten en drie douches. Alles is gelijkvloers en voorzien van plavuizen met vloerverwarming.

U kunt heerlijk van het zonnetje genieten op het terras en alle faciliteiten van ons park staan u kosteloos ter beschikking. Uiteraard is het gebruik van onze faciliteiten voor gasten van de accommodatie gratis.

Bij de Heidebloem kunnen wij ook de maaltijden voor u verzorgen. Het eten wordt geserveerd in buffetvorm in de accommodatie. De maaltijdverzorging is gebaseerd op zelfwerkzaamheid van de gast. Dat wil zeggen dat u zelf de tafel dekt, opruimt en afwast met behulp van de snelle vaatwasser. Minimale afname is voor 15 personen.

Download hier onze mogelijkheden

Weekend
verblijf van vrijdagmiddag 16.00 uur tot zondagavond 18.00 uur
Lang weekend
verblijf tot maandagochtend 10.00 uur = weekend tarief + 10%
Midweek
verblijf van maandagmiddag 16.00 uur tot vrijdagochtend 10.00 uur
Week
verblijf van vrijdagmiddag 16.00 uur tot vrijdagochtend 10.00 uur of van maandag tot maandag met dezelfde tijden

 

  • 30 - 40 personen
  • Honden niet toegestaan
  • Rookvrije accommodatie
  • Samen gezellig even weg!

Specificaties groepsaccommodatie

SlaapkamersBedden40 BadkamersToilettendraadloos internetrookvrije accommodatiehonden niet toegestaan

Boek de Heidebloem hier

Bekijk onze tarieven door in de beschikbaarheidskalender uw gewenste periode aan te klikken, geef hierbij ook het aantal personen aan.

Vermelde prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, gas, water en elektra maar exclusief de dan geldende toeristenbelasting.

Lakenpakket (optioneel) kunt u voor € 9,50 huren, u mag ook zelf uw lakenpakket meenemen.

Bij reservering wordt een borg van € 200,00 in rekening gebracht welke de groep na controle, na schoonmaak van de accommodatie geretourneerd krijgt.

 

  • Snel en eenvoudig