Genieten in het groen

Samen barierevrij genieten in eigen land.

Een heerlijk ruim bungalow chalet voor twee personen. Samen genieten van natuurgebied de Maashorst vanaf recreatiepark De Heidebloem.

Het tweepersoons bungalow chalet is barierrevrij en volledig rolstoel toegankelijk. Via de oprijbaan komt u vanaf de parkeerplaats zo op het terras. Door de brede schuifpui komt u in de ruime gezellig ingerichte ruimte waar de woonkamer, keuken en het eetgedeelte zich bevinden. De keuken is in hoogte verstelbaar. De slaapkamer is ruim opgezet en beschikt over twee boxspring bedden. Aansluitend bevindt zich de ruime badkamer welke ook met de rolstoel toegankelijk is.

Zelfstandig op vakantie of liever samen met familie? Dan hebben wij op ons recreatiepark diverse mogelijkheden. Het is ook mogelijk om dit bungalow chalet in combinatie te huren met een 4 en een 6 persoons bungalow chalet welke in hetzelfde hofje gelegen zijn. Op het hofje staat een eenroedige hooiberg waar u gezellig samen onder kunt vertoeven.


Omgeving
Natuurgebied de Maashorst bevindt zich op een steenworp afstand. De slabroek route (3.1km) of het Docus de Das pad (1,5km) zijn rolstoel toegankelijk en hebben voldoende parkeermogelijkheden.


Faciliteiten
U kunt gebruik maken van de faciliteiten van Recreatiepark de Heidebloem.
Hier bevindt zich een speeltuin, zwembad, sportveld, speelbos, cafetaria met terras en wasserette.

Wij zijn u graag behulpzaam als u vragen heeft en kijken graag samen naar de mogelijkheden.