6 personen
hond toegestaan
sfeervol
gezellig

Heidestulp 6

Een heerlijke ruime bungalow chalet voor zes personen. Samen genieten van natuurgebied de Maashorst vanaf recreatiepark De Heidebloem.

Het zespersoons bungalow chalet ligt aan het familieplein met een eenroedige hooiberg. Na binnenkomst kunt u meteen de koffers in een van de drie slaapkamers plaatsen. De slaapkamers zijn voorzien van boxsprings. In de hal bevindt zich de toegang tot de badkamer met douche, toilet en wastafel. Aan het eind van de hal doet u de deur open naar de eigentijds ingerichte woonkamer met aangrenzende keuken en eetgedeelte. Van alle gemakken voorzien kan uw vakantie nu echt beginnen.

Gewoon lekker als gezin op vakantie of liever samen met familie? Dan hebben wij op ons recreatiepark diverse mogelijkheden. Het is ook mogelijk om dit bungalow chalet in combinatie te huren met een 2 en een 4 persoons bungalow chalet welke in hetzelfde hofje gelegen zijn. Op het familie hofje staat een eenroedige hooiberg waar u gezellig samen onder kunt vertoeven.

Omgeving

Natuurgebied de Maashorst bevindt zich op een steenworp afstand waar de mogelijkheden legio zijn om te recreeren. Op de receptie kunnen we u zeker meer vertellen en van fiets en wandelroutes voorzien. Mocht u de natuur willen opzoeken of liever shoppen of naar een pretpark in de buurt, het kan hier allemaal.

Faciliteiten

U kunt gebruik maken van de faciliteiten van Recreatiepark de Heidebloem. Hier bevindt zich een speeltuin, zwembad, sportveld, speelbos, cafetaria met terras en wasserette.

Wij zijn u graag behulpzaam als u vragen heeft en kijken graag samen naar de mogelijkheden.

  • 6 personen
  • sfeervol
  • rookvrije accommodatie
  • gezellig

Boek eenvoudig hier Heidestulp 6

Bekijk onze tarieven door in de beschikbaarheidskalender uw gewenste periode aan te geven en het aantal personen.

Vermelde prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, gas, water en elektra maar exclusief de dan geldende toeristenbelasting.

Lakenpakket (optioneel) kunt u voor € 9,50 huren, u mag ook zelf uw lakenpakket meenemen.

Bij reservering wordt een borg van € 150,00 in rekening gebracht welke u na controle, na schoonmaak van de accommodatie geretourneerd krijgt.

  • eenvoudig
  • snel
  • overzichtelijk