1 - 6 personen
Draadloos internet
Volledig ingerichte chalets
Gezellig genieten!

Chalets (6p)

Op de Heidebrink, centraal op ons park, liggen onze vernieuwde Heidehomes. Volledig ingerichte 6-persoons chalets waar het prima vertoeven is voor een weekendje weg of lekker vakantie vieren.

De chalets zijn direct gelegen in de omgeving van de faciliteiten zoals; zwembad, speeltuin, horeca, tennisbanen, receptie, zonder dat dit storend is voor een rustig verblijf op ons park.

De Heidehomes zijn ruime chalets voor 6 personen, met drie slaapkamers. Twee slaapkamers met een-persoons bedden en een slaapkamer met een stapelbed. Natuurlijk is een badkamer met douche en een apart toilet aanwezig.

De chalets zijn voorzien van keukenblok met afzuigkap, kookstel, koelkast, magnetron flatscreen en natuurlijk volledig ingericht en voorzien van WiFi. Voor een lekker kopje koffie staat voor u een senseo klaar. De chalets kunnen verwarmd worden en zijn winterhard, een verblijf buiten het zomerseizoen is dus ook mogelijk!

Ieder chalet heeft zijn eigen ruime kavel, terras, tuinmeubelen en een op de kavel aanwezige parkeerplaats voor uw auto. Op de slaapkamers zijn dekbedden en kussens aanwezig, het gebruik van hoeslakens en slopen is verplicht. Recreatiepark De Heidebloem heeft voor u lakenpakketten te huur, u mag deze natuurlijk ook zelf meebrengen.

  • 1 - 6 personen
  • Draadloos internet
  • Volledig ingerichte chalets
  • Zorgeloos genieten!

Boek hier Chalets voor 6 personen

Bekijk onze tarieven door in de beschikbaarheidskalender uw gewenste periode aan te geven, vul hierbij ook het personen aantal in.

Vermelde prijzen zijn inclusief gas, water en elektra maar exclusief de dan geldende toeristenbelasting en schoonmaak.

Lakenpakket (optioneel) kunt u voor € 9,50 huren, u mag ook zelf uw lakenpakket meenemen.

  • Snel en eenvoudig