Ruime plaatsen
Verzorgde terreinen
Vakantiegevoel binnen handbereik
Occasions

Kavels / Jaarplaatsen

Een kavel met nieuwe of gebruikte stacaravan. Regelmatig gewoon een weekendje er tussenuit? Vakanties in het mooie Brabant? Altijd vakantiegevoel als je bij ons op het park bent?

Denk dan eens aan een eigen stacaravan of chalet op Recreatiepark de Heidebloem. Wij hebben mooie, ruime kavels welke beschikken over een water- en stroomaansluiting (16A), kabeltelevisie en een vaste gasaansluiting (optioneel). U kunt bij ons bijna het hele jaar genieten van "uw tweede huis" in het mooie Brabant.

Wij geven u tevens de mogelijkheid tot aankoop van zowel nieuwe als gebruikte chalets en stacaravans in diverse modellen, uitvoeringen en prijsklassen.
Heeft u interesse neem vrijblijvend contact op of kom gewoon even aan om ons park te bezichtigen!

 

 

  • Ruime plaatsen
  • Verzorgde terreinen
  • Vakantiegevoel binnen handbereik
  • Occasions

Ben u geïnteresseerd in een kavel of jaarplaats?

Wilt u graag regelmatig een weekendje er tussenuit of vakanties doorbrengen in het mooie Brabant? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u: een eigen stacaravan of chalet op ons park.

Op onze mooie, ruime kavels kunt u genieten van uw eigen stacaravan of chalet met een water- en stroomaansluiting (16A), kabeltelevisie en een vaste gasaansluiting (optioneel). Bijna het hele jaar door kunt u genieten van uw "tweede huis" op ons park, waar u altijd dat heerlijke vakantiegevoel zult ervaren.

Op Recreatiepark De Heidebloem kunt u niet alleen genieten van uw eigen stacaravan of chalet, maar ook gebruik maken van onze faciliteiten zoals de zwembaden, tennisbanen, de speeltuin en meer. Daarnaast organiseren wij regelmatig activiteiten voor jong en oud, zodat er altijd iets te doen is op ons park.

Bent u geïnteresseerd in een eigen kavel met stacaravan of chalet? Neem dan telefonisch contact met ons op (0486-461525) voor meer informatie over de beschikbaarheid en de tarieven. U kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier op onze website, zodat wij zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen.

Naar contactformulier

  • Genieten van rust, natuur en ontspanning.
  • Ruime kavels met water- en stroomaansluiting
  • Genieten van uw "tweede huis" op ons park