Recreatiepark de Heidebloem is gelegen aan de rand van natuurgebied de Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied in Noordoost Brabant. Bossen, landerijen, heide en stuifzand maken van Noord Brabant een fascinerend stukje natuurschoon.

De Heidebloem beschikt over een gezellige familiecamping met ruime plaatsen en over vijf verschillende typen groepsaccommodaties. Deze zijn uitermate geschikt voor uw bedrijfsuitje, familieweekend of club weekend.

De vijf groepsverblijven bieden plaats aan groepen van 18, 24, 24, 30 of 40 personen en variëren ieder in luxe en comfort; van stapelbedden tot luxe hotelkamers. Hierdoor vindt u bij de Heidebloem vast een geschikte accommodatie afgestemd op uw wensen en eisen!

Ook hebben wij een prachtige locatie voor u beschikbaar in het schitterende Sauerland / Duitsland.

Ons recreatiepark biedt vele faciliteiten op eigen terrein zoals onder andere tennisbanen, een grote speeltuin, openluchtzwembaden, een sportveld, jeu de boules banen, fietsverhuur en een speelbos. Volop mogelijkheden om uw vrije tijd zo prettig mogelijk door te brengen.

De ongedwongen sfeer, onze flexibiliteit en vooral onze persoonlijke aandacht maken uw verblijf op ons park tot een gezellige tijd om er echt even helemaal uit te zijn met familie, vrienden of collega’s

Graag begroeten wij u binnenkort persoonlijk!