Ontbijt
• Diverse soorten brood, warme broodjes
• Vleeswaren, kaas, zoet beleg, gekookt ei, müsli, yoghurt
• Thee, koffie, melk en jus d’orange
Prijs per persoon € 8,50 per persoon / € 4,50 kinderen t/m 10 jaar
________________________________________
Avondeten:
Buffet 1:
• rauwkost en seizoenssla met yoghurt-bieslook dressing
• varkensschnitzel met champignon roomsaus en salsasaus
• boterspätzle en aardappelschijfjes
Prijs per persoon € 14,50
________________________________________
Buffet 2:
• bont gemengde sla met ei en stukjes spek
• frambozenvinaigrette
• div. soorten brood met verschillende dips
• Sauerländer uienvlees
• Kipreepjes met verse champignons in ui-mosterd saus
• boterspätzle
• penne regata mit spinazie, groente, parmesan en pikante saus (vegetarisch)
Prijs per persoon € 17,50
________________________________________
Buffet 3:
• bont gemengde sla met tomaatjes daarbij dressing
• div. broodsoorten met kruidenboter en diverse dipjes
• pikante rundvleesstoofpot
• boterspätzle en parijse aardappeltjes
• groente van het seizoen met hollandaise saus
Prijs per persoon € 17,50
________________________________________
Buffet 4:
• bont gemengde sla met kernen en croutons, bieslook-yoghurt dressing
• witte kool salade in roomsaus
• verschillende broodsoorten met div. soorten dipjes
• Pulled Pork serveert met pikante BBQ saus
• Kleine aardappeltjes in de jas in sour cream
• kipschnitzel
• Mie met Aziatische groenten (vegetarisch)
Prijs per persoon € 17,50
________________________________________
Buffet 5:
• Huisgemaakte salade
• Aardappel salade met spekjes en peterselie
• Vers gebakken brezels
• Gebakken Leberkäse met biersaus
• Kleine aardappeltjes in de jas
• Zuurkool met braadworstjes
• Pikante Kaasspätzle met uien
Prijs per persoon € 17,50
________________________________________
Desserts
• Huisgemaakte herrencreme
• Chocolade mousse
• Panna Cotta
• Tiramisu
• Chocolade-Mascarpone creme
• Vruchten creme
Prijs per persoon € 2,90
________________________________________
De buffets zijn inclusief:
levering en opbouw van het buffet (vanaf 20 personen)
bestek en borden inclusief corvee (u mag het ongewassen weer teruggeven)
menukaartjes
bij minder dan 20 personen wordt voor levering en afhaal van het buffet € 30,00 berekend.
Indien u voor een buffet kiest, verzoeken wij u dit ons tenminste een week voor aankomst mee te delen.